Lider içecek firması DİMES, dalından toplanmış doğal meyveleri içeren yoğun kıvamıyla kahvaltı alternatifi ya da ara öğün olarak tüketilebilecek Smoothie ürününü, iki farklı lezzetle tüketicilere sundu. Sadece meyvelerin püresinden, şeker ilave edilmeden hazırlanan meyvenin en pratik hali DİMES Smoothie, Muz – Çilek ve Ananas – Muz – Hindistan Cevizi seçenekleriyle raflarda yerini aldı.

Türkiye’nin yerli sermayeli ilk meyve suyu ve önde gelen içecek markası DİMES, tüketicisini farklı lezzetlerle buluşturmaya devam ediyor. DİMES’in sadece doğal meyvelerin püre haline getirilmesiyle hazırlanan yeni ürünü DİMES Smoothie, kahvaltı için hızlı bir alternatif arayanların, ya da leziz bir ara öğünle günün temposuna devam etmek isteyenlerin gözdesi olmaya hazır.

Koyu kıvamı ile yoğun bir içim deneyimi yaşatan, meyve yiyor hissi uyandıran DİMES Smoothie, 250 ml cam şişelerde, iki farklı lezzet      alternatifi ile sunulduğunu söyleyen DİMES Aile ve Çocuk Kategorileri Marka Müdürü Merve Keten, “Farklı meyvelerin uyumuyla oluşturduğumuz DİMES Smoothie’ler, meyvelerin pozitif enerjisiyle güne taze ve renkli başlamak isteyenler, ya da gün içerisinde hızlı, pratik, vitamin dolu bir ara öğün arayanlar için lezzetli bir alternatif sunuyor” dedi.

Dalından koparılmış doğal meyvelerden hazırlanan ve yoğun kıvamıyla meyve yemenin en pratik hali olan DİMES Smoothie’ler, Muz – Çilek ve Ananas – Muz – Hindistan Cevizi olmak üzere iki farklı lezzet alternatifiyle sunuluyor.