Gençliği ve yenilikçiliği sahiplenen DİMES’in yeni nesil ürünü DİMES COOL için hazırladığı ’Göründüğünden Daha Fazlası’’ reklam filmi, 2023'ün ikinci çeyreğinde YouTube reklamları arasında reklamcılık ve yaratıcılığın en iyi örneklerini içeren YouTube Ads Leaderboard listesinde yer aldı.

İnovatif içecek şirketi DİMES, yeni ürünü DİMES COOL ile, yeni nesil tüketici odaklı konsantre ürün kategorisini sahiplenen ve TV’ye taşıyan marka oldu. Sezonun popüler dizisi Yalı Çapkını ile izleyicilerin kalplerinde taht kuran Mert Ramazan Demir, reklam filminde DİMES COOL'un reklam yüzü olarak yer aldı.

310 ml ürününden 5 büyük bardak içecek elde edilmesi, evde kendi istediğin lezzeti hazırlamana imkan sağlaması, ekonomikliği ve daha az ambalaj atığı oluşturduğu için çevre dostu olması gibi özellikleriyle göründüğünden fazlasını sunan DİMES COOL, beklentilerin de ötesinde bir satış patlamasına imza attı.