DİMES

BASIN BÜLTENLERİ

DİMES Ambalajları Meyvelerin Enerjisiyle Yenilendi

Türkiye’nin ilk yerli sermayeli meyve suyu ve önde gelen içecek markası DİMES, yeni tasarımlı ürün ambalajlarını tüketiciyle buluşturdu. Türkiye’nin dört bir yanında raflarda yerini alan yeni DİMES ambalajları, meyvelerin enerjisini yeni tasarım ambalajlar ile tüketicisi ile buluşturuyor.

DİMES’in yeni ambalajları, markanın “Hayata Başka Bak!” söylemi ile özetlediği, köklerinden gelen öyküsü ve ruhuyla tasarlandı. Minik tercihlerin ve kararların, hayata büyük güzellikler katma gücüne ve meyvelerin mucizesine inanan DİMES, iletişiminde meyvenin samimiyetini, saflığını, renkliliğini, canlılığını ve doğallığını insanların hayatına daha fazla taşımaya odaklanıyor.

Her bir varyant için meyve renklerinde tasarlanan yeni ambalajlarla DİMES, renkleri de sahipleniyor; ambalajların üzerinde marka ile özdeşleşen görsel öğeler, keyifli olduğu kadar doğal ve yenilikçi bir etki bırakmayı hedefliyor. DİMES logosu, tüm ambalajlarda tek zemin üzerinde ve tek tip olacak şekilde, aynı tasarım çerçevesinde yer alıyor.

Ambalaj tasarımlarında öne çıkan dairesel döngüler ise meyvenin özünü ambalajın odağına alıp tüketiciyi meyvenin kendisine çekmeyi hedefliyor.

DİMES’in yeni ambalajları, 2018 yılı Şubat ayı itibarıyla tüm satış noktalarında raflarda olacak.